Love U Guys

Thursday, 11 August 2011

Kefeningan Kebuntuan!!!!

Assalamualaikum........ :))

Aduiiiiiii...... camne ni korang?? aku dah start kefeningan and kebuntuan ni... kejap nak terima, kejap rasa taknak... ish.. tak tetap pendirian tul aku ni... aduyai... tolong la aku Ya Allah... bagi aku petunjukMu..
Sebenarnya aku da lama niat nak sambung study ni tapi, masaalah kewangan membataskan aku.. So skang ni pun sama.. masaalah kewangan jugak.. ish.. susahnya lau xde duit ni kan.. yelah nak pergi toilet pun kna bayar kang ni.. ni kan pulak nak belajar.. meme rrr... ( bc dgn gaya adi putra lam cite kl gngster) haahhaha... sempat lagi tu.. banyak yang aku kna fikir lau nak smbg ni.. mslh kewangan, hutang aku ngan bank.. sape yg nak byr lau aku smbg stdy.. xkan nak suh mak ayah aku.. dorg pun da byk tanggungan.. tapikan, lau niat kita baik mesti dimudahkan oleh DIA kan.. betul tak kawan2???? korang tak rasa gitu ke????

ish peningla nak fikir... renung2kan dan selamat beramal je lah yer.... lau aku dah ada keputusan tetap t aku gtau korang okey... skang aku nak chow dulu.... daaaa........


 lagu favourite aku... layanzzzz.......

~EyazzYaacob~

Jangan Segan Jangan Malu Nak LIKE Yer

2 comments:

  1. ayooo.. xmau la along... saya bukan along.. saya mau tolong.. huhuhuhu

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...